ТЕХНОЛОГІЯ ПІДВИЩЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ СТУДЕНТОК ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЗАСОБАМИ СТЕП-АЕРОБІКИ - Хлус, Н. О.; Москаленко, І. М. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2015)
В статті розглянуто зміст авторської технології підвищення фізичної підготовленості студенток вищих навчальних закладів засобами степ-аеробіки, розкрито основні компоненти технології та вплив її на фізичний стан студенток вищих навчальних закладів. В авторській технології використано новітні підходи для отримання об’єктивних даних результатів педагогічного експерименту, виявлено та обґрунтовано найбільш інформативні й значущі показники фізичних навантажень у степ-аеробиці, сформовано й упроваджено класифікацію тренувальних засобів степ-аеробіки за педагогічною спрямованістю і ступенем функціонального впливу на організм студенток.