ПРОБЛЕМА ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ОЛІМПІЙСЬКОЇ ОСВІТИ КРІЗЬ ПРИЗМУ СУЧАСНИХ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ПІДХОДІВ - Боднар, А. О. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2015)
Дослідження присвячене формуванню у майбутніх фахівців та учителів практиків фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів готовності до олімпійської освіти. Розроблено, теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено технологію підготовки фахівців з олімпійської освіти з огляду на сучасні концептуальні підходи до фізичного виховання учнівської молоді, яка спрямована на формування мотивів, системи знань, умінь та навичок реалізовувати олімпійську освіту в навчально-виховному процесі школярів.