ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ ЯК ВАЖЛИВОЇ СКЛАДОВОЇ ЖИТТЄВОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ - Підлісна, Валентина (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті йдеться про досвід роботи тренінгового центру на базі однієї із шкіл м. Кам’янця-Подільського щодо формування в учнів старших класів навичок соціальної компетентності і, зокрема, навичок здорового способу життя.