ХАРАКТЕРИСТИКА СТАНУ ЗДОРОВ’Я ТА ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ СПЕЦІАЛЬНИХ МЕДИЧНИХ ГРУП - Мазур, Валерій; Колісник, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В статі розглядається завдання, форми і засоби фізичного виховання для учнів спеціальних медичних груп, а також стан їх здоров’я та фізичний розвиток.