НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ ТЮТЮНОПАЛІННЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ - Козак, Євген; Прозар, Микола (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У даній статті поданні результати негативного впливу паління на організм людини та проблеми боротьби з ним.