ОЦІНКА ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ ШКОЛЯРІВ У СИСТЕМІ ПЕДАГОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ - Зубаль, Майя (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В даній статті подані результати дослідження корекції фізичного стану школярів з метою формування потреби у фізичному вдосконаленні.