ЗАВДАННЯ ВИХОВАННЯ ОСНОВ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Бабюк, Сергій; Ленська, Тетяна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті визначено та розкрито завдання виховання здорового способу життя дітей 6 7 років, які мають враховуватися при складанні програм виховання здорового способу життя старших дошкільників.