ЗАСОБИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ В ОПТИМІЗАЦІЇ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ - Юрчишин, Юрій; Дорош, Валерій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті подається критичний аналіз існуючої системи як виховання в студентів здорового способу життя, так і всього навчально виховного процесу з фізичного виховання у вищих навчальних закладах, виявляються її недоліки, визначаються шляхи їх подолання.