ІНФОРМАЦІЙНА КУЛЬТУРА – ВАЖЛИВИЙ АСПЕКТ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Юрчишин, Юрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті подано матеріали, основним завданням яких є цілеспрямовано сприяти втіленню в учбовий процес освоєння спортивного інформаційного простору і висвітлення інформаційної культури, завдяки інформаційному комплексному підходу до знань, що стали переконаннями до практичних дій особистості, яка спроможна аналізувати інформаційну обстановку і сприяє більш ефективній роботі інформаційних систем.