ВПЛИВ СПОРТИВНИХ ДОСЯГНЕНЬ СТУДЕНТІВ ГРУП СПУ ЗІ СПОРТИВНОЇ БОРОТЬБИ НА ФОРМУВАННЯ ПОТРЕБИ У ЗДОРОВОМУ СПОСОБІ ЖИТТЯ - Чистякова, Марина; Шишкін, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В даній статті досліджується проблема формування потреби у здоровому способі життя. Адже стан здоров’я і творчі можливості людини залежать від неї самої, від її стилю життя та культури здоров’я.