ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ВУЗІ - Усов, Геннадій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Стаття присвячена дослідженню професійної підготовки майбутнього вчителя в системі висококваліфікованих кадрів з вищою освітою. Найважливішою ланкою системи загальнопедагогічної професійної підготовки вчителя розглядається педагогічна практика.