ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ СФОРМОВАНОСТІ В СТУДЕНТІВ ВНЗ ПОТРЕБИ У ФІЗИЧНОМУ ВДОСКОНАЛЕННІ - Козак, Євген; Федірко, Анатолій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В даній статті подані результати дсолідження стану сформованості в студентів ВНЗ потреби у фізичному вдосконаленні.