ВИКОРИСТАННЯ ДИСПЕРСІЙНОГО АНАЛІЗУ ПРИ ОБРОБЦІ РЕЗУЛЬТАТІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ СТУДЕНТІВ - Арзютов, Геннадій; Гуска, Михайло (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Розроблені рекомендації з впровадження дисперсійного аналізу при обробці результатів педагогічного експерименту студентів борців.