ГРУДНЕ ВИГОДОВУВАННЯ ЯК ЗОЛОТИЙ СТАНДАРТ ФІЗІОЛОГІЧНОГО РОСТУ І ПСИХОЕМОЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ - Жигульова, Евеліна; Дейбук, Григорій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
Вивчено вплив грудного вигодовування на здоров’я дітей першого року життя. Встановлено залежність частоти захворюваності дітей від типу вигодовування.