ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ - Жевага, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
Представлено сучасні педагогічні технології, зокрема значення фізкультурної освіти у фізичному вихованні учнів, її методичне забезпечення в школі.