ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ЯК ОДИН З ОСНОВНИХ ЧИННИКІВ ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ’Я - Бутов, Руслан (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У статті розглянуто питання дослідження причин погіршення стану здоров’я людей, та аналіз впливу дотримання здорового способу життя на здоров’я суспільства.