КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ЗАСТОСУВАННЯ ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ, ЯК ЗАСОБУ ЗБЕРЕЖЕННЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ - Шинкарюк, Анатолій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У статті розглядаються концептуальні особливості застосування фізичних вправ з метою збереження психічного здоров’я людини.