ВПЛИВ ЗАНЯТЬ МІНІ-ФУТБОЛОМ НА ФІЗИЧНИЙ РОЗВИТОК СТУДЕНТІВ - Стасюк, Іван (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
В статті досліджувався вплив занять з міні-футболу на всебічний розвиток студентів.