ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ – 60 РОКІВ - Солопчук, Микола; Бесарабчук, Геннадій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
В статті автори розкривають історичні етапи становлення та розвитку факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.