БАГАТОРІЧНА ПІДГОТОВКА У СУЧАСНОМУ СПОРТІ - Арзютов, Геннадій; Гуска, Михайло (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У роботі аналізуються результати дослідження проблеми побудови етапів багаторічної підготовки в сучасному спорті. Наводяться історичні дані про стан проблеми і сучасне уявлення про побудову графоаналітичної моделі багаторічної підготовки в спорті.