Рухова активність як одна з умов здорового способу життя - Ленська, Тетяна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті дається характеристика рухової активності людини як однієї з умов збереження її здоров’я.