Оздоровча спрямованість занять пауерліфтингом жінок - Заікін, Андрій; Воронецький, Вадим (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті розглядаються особливості підготовки жінок з пауер ліфтингу у групах вищої спортивної майстерності. Визначається позитивний вплив тренувань на організм жінок.