Розвиток ока і формування зорового сприйняття як фактор гармонійного розвитку дитини - Бутов, Руслан (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті розкриваються основні принципи розвитку ока і формування зорового сприйняття у дітей, акцентується увага на причинах затримки формування зорової системи.