Теоретичне дослідження проблеми ціннісного ставлення студентів вищих педагогічних навчальних закладів до фізичної культури за даними психолого-педагогічної літератури - Козак, Євген; Федірко, Анатолій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті подано результати теоретичного дослідження проблеми ціннісного ставлення студентів вищих навчальних закладів до фізичної культури.