Формування позитивного ставлення до власного здоров’я у дітей старшого дошкільного віку - Бабюк, Тетяна; Ротерс, Тетяна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті розглядається проблема формування позитивного ставлення до власного здоров’я у дітей старшого дошкільного віку. Пропонуються шляхи удосконалення методів роботи з означеної проблеми у практиці роботи дошкільних навчальних закладів.