Підготовка майбутніх учителів фізичної культури до виховання ЗСЖ молодших школярів на засадах гендерного підходу - Заікін, Андрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті розкриті особливості впровадження у навчальний процес вищих навчальних закладів моделі підготовки майбутніх учителів фізичної культури до виховання здорового способу життя молодших школярів на засадах гендерного підходу.