Рух як одна із умов формування здорового способу життя молодшого школяра - Телебей, Станіслав (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті висвітлюються умови формування здорового способу життя молодшого школяра як основний прояв діяльності організму і необхідний фактор для нормального розвитку дитини.