Інноваційні технології адаптації студентів до навчання у ВНЗ - Мосейчук, Юрій; Ніколайчук, Ольга; Мороз, Олена (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті приведено елементи інноваційної методики адаптації студентів першого курсу до зміни їх життєвого стереотипу і висвітлено результати її застосування з метою попередження психологічних відхилень.