Вплив занять національними рухливими іграми на рухову підготовленість учнів 1-3 класів - Федірко, Анатолій; Алєксєєв, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті подано результати експериментального дослідження впливу занять національними рухливими іграми на рухову під готовленість школярів.