Формування здорового способу життя у підлітків - Одайник, Валерій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті розкривається проблема формування здорового способу життя у підлітків.