Формування готовності до здоров’язберігаючої діяльності у майбутніх вчителів фізичної культури - Солопчук, Микола; Заікін, Андрій; Солопчук, Дмитро (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2010)
У статті досліджуються особливості формування готовності майбутніх вчителів фізичної культури до здоров’язберігаючої діяльності під час навчання на факультеті фізичного виховання у вищих навчальних закладах.