Характеристика типів здорового способу життя дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку - Бабюк, Тетяна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2011)
У статті автор розкриває методику діагностики сформованості здорового способу життя дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку, визначає його рівень, критерії та характеристику типів здорового способу життя дітей означеного віку.