Творчість як основа педагогічної майстерності тренера - Петров, Олександр; Петров, Андрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті автори зробили спробу проаналізувати, обґрунтувати та узагальнити результати досліджень провідних фахівців та спеціалістів спорту з проблеми підготовки і вдосконалення тренерських кадрів.