Формування культури здорового способу життя як складової культури безпечної діяльності людини - Куковська, Ірина (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2012)
У статті розглядаються проблеми формування культури здоров’я студентської молоді під час навчання у вищих навчальних закладах та роль предмету «безпека життєдіяльності» у освітніх програмах з питань збереження здоров’я.