Основи організації здорового способу життя студентів - Петров, Андрій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
У статті висвітлені найбільш актуальні питання основ організації здорового способу життя студентів, а також представлені основні фактори ризику способу життя, спосіб життя студента як певний спосіб інтеграції його потреб і відповідної діяльності та структура способу життя в тих відносинах субординації і координації, в яких знаходяться різні види життєдіяльності. Стан здоров’я студентів, в значній мірі, залежить від способу життя. У зв’язку з цим підвищена увага приділяється організації їх здорового способу життя.