Баскетбол як складова системи фізичного виховання студентів вищих педагогічних навчальних закладів - Одайник, Валерій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
Стаття присвячена питанням використання баскетболу як засобу фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів. Представлені результати вивчення особливостей програмно-методичного забезпечення навчально-виховного процесу, а також аналіз даних анкетного опитування студентів.