Педагогічні умови забезпечення мотивації здорового способу життя студентів факультету фізичної культури - Конькова, Тетяна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2013)
У статті йдеться про суть, значення та загальні теоретичні та практичні підходи до формування здорового способу життя майбутніх учителів фізичної культури.