СПОРТИВНІ ЗДОБУТКИ СТУДЕНТІВ-СПОРТСМЕНІВ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА В 2017 РОЦІ - Воронецький, В.Б.; Стасюк, І.І.; Боднар, А.О. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2018)
У статті проаналізовані результати виступів спортсменів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на Х Всесвітніх іграх, ХХІХ Всесвітній літній Універсіаді, міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Наведені статистичні дані щодо кількості завойованих медалей, місць які посіли спортсмени університету з різних видів спорту.