ОЗДОРОВЧИЙ ФІТНЕС, ЗДОРОВ’Я ТА ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ - Погребняк, Т.М. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2018)
У статті аналізуються методологічні особливості здоров’я фітнесу та його впливу на здоров’я. У дослідженні проаналізовані основи здоров’я фітнесу, здоров’я і продуктивність, а також зосереджується увагу на меті збереження працездатності і виникнення ризиків під час виконання вправи.