КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ДО ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ОСОБОВОГО СКЛАДУ - Мельніков, А.В. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2018)
Визначали підходи, умови і певні елементи змісту досліджуваного педагогічного процесу. З’ясовано сучасний стан і напрямки модернізації фізичного виховання у спеціалізованому закладі вищої освіти. Розроблено зміст цільового блоку концепції підготовки майбутніх офіцерів прикордонної служби до фізичного виховання особового складу. Урахування одержаних даних при проектуванні моделі такої підготовки сприятиме підвищенню ефективності у вирішенні відповідного завдання.