ЩОДО ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ ТЕХНІКИ МЕТАННЯ ДИСКА - Гоншовський, В.М.; Колісник, О.І.; Ладиняк, А.Б. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2018)
В статті розкривається методика навчання техніки метання диска. Пропонуються спеціальні підвідні вправи і послідовність у їх застосуванні для оволодіння технікою метання диска з місця та з поворотом.