Шляхи модернізації фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів - Чупрун, Н. Ф. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
Стаття присвячена вивченню стану проблемам модернізації фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів. У статті досліджені теоретичні питання модернізації процесу фі- зичного виховання у ВНЗ і виявлено чинники, які впливають на його ефективність. Зроблено аналіз практики фізичного вихо- вання у навчальних закладах і виявлено низку проблем методо- логічного й практичного характеру. Проаналізовані існуючі про- грами з фізичного виховання студентів. Обґрунтовано доціль- ність використання інноваційних технологій. Виявлено основні напрямки впровадження інноваційних технологій у систему фізичного виховання студентів. Визначено основу інноваційних процесів фізичного виховання студентів.