Проблемні питання відповідального батьківства як засобу удосконалення культури здоров’я молоді - Жигульова, Евеліна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2014)
У статті висвітлено проблемні аспекти формування відповідального батьківства в контексті культури здоров’я молоді. Визначено роль і місце грудного вигодовування в збереженні та зміцненні репродуктивного здоров’я жінки та гармонійного розвитку дитини. Наведено дані щодо віддаленого впливу грудного вигодовування на здоров’я дитини та матері. Автор підкреслює важливість поінформованості молоді, жінок репродуктивного віку, вагітних щодо переваг грудного вигодовування для створення передумов формування відповідального батьківства.