Використання засобів масової інформації як способу організації олімпійської освіти - Боднар, Аліна; Солопчук, Дмитро (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2014)
Дослідження присвячене проблемі використання засобів масової інформації як способу організації олімпійської освіти. Розкрито роль засобів масової інформації щодо отримання різними соціально-демографічними групами населення інформації з олімпійської тематики. Встановлено, що засоби масової інформації є основним джерелом отримання знань з олімпійської тематики для всіх соціально-демографічних груп населення. Наведено результати опитування, в яких основним джерелом інформації є телебачення, сьогодні більшість респондентів вказують на мережу Інтернет.