ПРОБЛЕМИ ВІДБОРУ В КУЛЬОВІЙ СТРІЛЬБІ - Коваль, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Дана стаття присвячена проблемам відбору в кульовій стрільбі серед молоді, яка віддала перевагу здоровому способу життя через культивування спорту і прагнення високих результатів, та питанням комплексної підготовки стрільців спортсменів.