АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ - Кравець, Василь (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В роботі автор проводить аналіз актуальних питань здорового способу життя.