ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ДО ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ НА ЗАСАДАХ ОСОБИСТІСНО ЗОРІЄНТОВАНОЇ ОСВІТИ - Конькова, Тетяна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті висвітлюються особливості поетапної підготовки студентів вчителів факультету фізичної культури заочної форми навчання до формування здорового способу життя школярів на засадах особистісно зорієнтованої освіти.