АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ В ШКОЛІ - Телебей, Станіслав (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В роботі висловлюються питання про проблеми та завдання системи фізичного виховання в школі. Розробки методичних підходів та рекомендацій процесу фізичного виховання в спрямованості на покращення стану здоров’я усіх, без винятку, школярів як основної функції фізичного виховання в школі.