АНАЛІЗ СТАНУ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ З ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ - Стасюк, Іван (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті подані результати дослідження щодо формування здорового способу життя в школярів.