ТЕХНОЛОГІЯ ПІДВИЩЕННЯ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ МОЛОДШИХ ПІДЛІТКІВ ЗІ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ - Солопчук, Дмитро; Солопчук, Микола (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У роботі розглянута методика озброєння молодших підлітків теоретичними знаннями зі здорового способу життя. Використані форми, методи та прийоми сприяли активації творчої пізнавальної діяльності підлітків, спонукали їх до самостійної діяльності, зміцнення свого здоров’я.